Ten Hag: "We kennen nog steeds een goed half jaar"

15 december 2019, 19:40

Erik ten Hag wuift een crisis bij Ajax weg. De Amsterdammers verloren zondagavond bij AZ (1-0) en dat betekende de derde nederlaag op rij. "We kennen nog steeds een goed half jaar, iedereen weet de problemen. We moeten zorgen dat we snel weer fit worden", aldus Ten Hag.

Behalve drie nederlagen op rij wist Ajax in die wedstrijden ook niet te scoren. "Ook met deze bezetting moeten we scoren. We hebben wel de kansen gehad", stelt Ten Hag bij FOX Sports. "Van de Beek had een grote mogelijkheid, er ging een bal op de paal. In topwedstrijden krijg je niet veel kansen. Je moet dus super scherp zijn. Het beetje geluk ontbreekt dan."

Ook spreekt Ten Hag van een onacceptabele fout van Perr Schuurs, die matchwinner Myron Boadu uit het oog verloor bij de 1-0. "Hij moet voor zijn man blijven. Perr speelde een uitstekende wedstrijd. Ik vond hem heel erg sterk. Ontzettend zuur dat een klein foutje hele grote gevolgen heeft." Al met al vindt Ten Hag dat de wedstrijd geen winnaar verdiende. "Als er een winnaar moest komen, dan was dat Ajax. Ajax kreeg de betere kansen. Het mag ons niet gebeuren om het zo uit handen te geven. We moeten in de spiegel kijken."

Blind

Over de afwezige Daley Blind kon Ten Hag niet veel meer kwijt. Blind was afwezig omdat hij zich niet goed voelde. "Het is niets ernstigs, anders had ik het geweten. Hij wordt onderzocht. Laten we het verder aan de medici laten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen