De Bruyne leidt eenvoudige zege City bij Arsenal in

15 december 2019, 19:29   Bijgewerkt: 15 december 2019, 19:34

Aan de hand van Kevin De Bruyne heeft Manchester City zondag heel simpel gewonnen van Arsenal. Al na een kwartier stond het 0-2 in het Emirates Stadium en de topploeg won uiteindelijk simpel met 0-3. De Bruyne scoorde twee keer en leverde een assist af.

Arsenal won maandag bij West Ham United, maar was voor die wedstrijd acht duels op rij zonder zege. Het vertrouwen was nog altijd broos, zo bleek zondag weer tegen Manchester City. In de eerste minuut kreeg de thuisploeg een kans via de Braziliaan Gabriel Martinelli, maar zijn poging trof geen doel. Een minuut later kwam Manchester City ineens op voorsprong. De Belg schoot geweldig raak bij de tweede paal, waar hij de bal knap tegen de touwen drukte.

Arsenal was meteen van slag en kreeg een klein kwartier later weer een goal tegen. Na een geweldige aanval schoot Raheem Sterling binnen na een slimme pas van De Bruyne. De Belgische middenvelder was de grote ster bij de bezoekers, die de wedstrijd al voor rust helemaal beslisten. De Bruyne krulde de bal met links schitterend in de verre hoek: 0-3.

In de tweede helft werd de wedstrijd simpel uitgespeeld door de bezoekers. Manchester City staat derde met vier punten minder dan Leicester City, terwijl Arsenal teleurstellend negende staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen