Dumfries steekt hand in eigen boezem: "Dat is een fout"

15 december 2019, 17:27

Denzel Dumfries beseft dat PSV zondag wederom teleurstellend heeft gepresteerd in de Eredivisie. De Eindhovenaren verloren met 3-1 in De Kuip en staan daardoor nu na zeventien duels vierde met een punt minder dan Willem II. Volgens Dumfries had PSV wat pech.

"Ik denk dat we genoeg kansen gecreëerd hebben. Bij de kansen waren we niet scherp", zegt de verdediger op de clubwebsite. "Wij moeten scherper zijn om de nul te houden. Het zijn allemaal erg goede spelers." Dumfries was zelf hoofdrolspeler in de wedstrijd door een penalty weg te geven. Zijn overtreding op Luis Sinisterra leidde de 2-0 in. "Daarbij steek ik de hand in eigen boezem. Dat is een fout die ik niet mag maken."

Over de tweede strafschop die Feyenoord kreeg is Dumfries minder te spreken. Hij vond het geen handsbal van Nick Viergever. "Die tweede penalty was belachelijk", zegt de aanvoerder. "Hij heeft geen enkele intentie om de bal met zijn hand te blokken. En het is van zo dichtbij. Schandalig, maar we moeten natuurlijk zelf de kansen benutten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen