United - Everton gelijk, Tottenham laat langs Wolves

United - Everton gelijk, Tottenham laat langs Wolves

15 december 2019 – Manchester United heeft de goede vorm niet door kunnen trekken in de Premier League. De Engelse ploeg won midweeks met 4-0 van AZ, maar heeft zondag niet af kunnen rekenen met Everton. Het eindigde in 1-1.Manchester United - Everton 1-1
Dat betekent dat interim-trainer Duncan Ferguson wederom een goed resultaat heeft geboekt bij Everton. United had veel de bal, maar kwam kort voor de doelwissel toch op achterstand. Victor Lindelof werkte de bal ongelukkig achter David De Gea. Het antwoord van Manchester United liet lang op zich wachten, maar kwam wel. Mason Greenwood, die ook al twee keer scoorde tegen AZ, prikte de bal in de hoek. Daardoor houdt United een punt over aan het duel, nadat het eerder knap won van Manchester City en Tottenham Hotspur. Manchester United staat daardoor zesde in de Premier League.

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1-2
Wolverhampton Wanderers was elf speelronden ongeslagen in de Premier League, maar heeft zondag weer eens verloren. Thuis tegen Tottenham Hotspur eindigde in het 1-2, dankzij een late goal van Jan Vertonghen. De Belg tekende in blessuretijd voor de winnende goal. Tottenham was al vroeg in de wedstrijd via Lucas Moura op 0-1 gekomen. De Braziliaan schoot knap raak na een goede dribbel en hielp Tottenham in het zadel. Wolverhampton kwam vervolgens halverwege de tweede helft langszij via Adama Traore. De vleugelspeler tekende knap voor de 1-1 en die goal was zeker niet onverdiend. Toch trok Wolverhampton uiteindelijk dus aan het kortste eind. Tottenham rukt daardoor op naar de vijfde plaats.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 25 januari 2020

  2. vrijdag 24 januari 2020