Miedema wéér trefzeker bij nieuwe overwinning koploper Arsenal

15 december 2019, 15:52

De Arsenal vrouwen hebben opnieuw een overwinning geboekt in de vrouwelijke Premier League. De Londense formatie was met 1-3 te sterk voor Everton en blijven zodoende koploper in de competitie. Vivianne Miedema bewees haar waarde maar weer eens door twee van de drie treffers voor haar rekening te nemen.

Met Danielle van de Donk en Miedema in de basis begon Arsenal uitstekend aan de wedstrijd, want nog binnen het kwartier kopte Miedema de 0-1 tegen de touwen. In de tweede helft besliste het de wedstrijd vrij snel. Eerst maakte Kim Little uit een penalty de 0-2, waarna Miedema met haar tweede een einde aan alle spanning maakte in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd maakte Everton de eretreffer uit een mooie vrije trap.

Door de negende overwinning in de laatste tien wedstrijden gaat Arsenal als koploper de kerstperiode in. Miedema heeft nu zes wedstrijden op een rij gescoord en scoorde alweer haar 53e treffer in dit kalenderjaar. Arsenal hervat de competitie weer op 5 januari met een thuiswedstrijd tegen Birmingham City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen