Janssen is lyrisch over Ajacied Ziyech: "Zou mijn aanvoerder zijn"

15 december 2019, 15:16

Theo Janssen ziet Hakim Ziyech als de grote roerganger van Ajax. De oud-middenvelder van de Amsterdammers stelt zelfs dat de aanvallende middenvelder de aanvoerder van de ploeg zou kunnen zijn.

Janssen geeft tegenover VTBL aan dat hij groot fan is van de 26-jarige middenvelder. "Duidelijk! Die is bepalend en heeft veel risico in zijn spel, waar ik wel van houd", zegt Janssen. "Dat zou ook mijn aanvoerder zijn. Ik vind dat mooie spelers de band moeten dragen, en Ziyech is een fantastische speler, zó sierlijk. Hij werkt keihard, daar heeft hij echt stappen in gemaakt. Voor mijn gevoel is hij ook de leider van Ajax."

Ziyech is niet de enige speler die op complimenten van Janssen kan rekenen. Ook Donny van de Beek is een sterkhouder, weet Janssen. "Hij laat het bij Ajax zien in de Champions League, en straks na de winter ook in de Europa League. Die man heeft zo veel diepgang, werkt keihard en heeft een neusje voor de goal. Het is een moderne middenvelder die eigenlijk alles wel onder de knie heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen