Vermeer en Jørgensen terug bij Feyenoord, Rosario start

15 december 2019, 14:34   Bijgewerkt: 15 december 2019, 14:40

Kenneth Vermeer staat bij Feyenoord onder de lat in de kraker van vanmiddag tegen PSV. Ook kan trainer Dick Advocaat weer beschikken over Nicolai Jørgensen en de Deen staat dan ook meteen in de basisopstelling. Bij PSV zijn drie wijzigingen doorgevoerd door trainer Mark van Bommel.

Bij Feyenoord neemt Vermeer de plek in het doel over van Nick Marsman, die afgelopen donderdag in de Europa League tegen FC Porto geen onuitwisbare indruk maakte. Vermeer keert terug van een blessure. Ook Jørgensen is weer helemaal fit. Hij neemt voorin de plaats over van Sam Larsson, die weer naar de bank verkast. De spits wordt geflankeerd door Luis Sinisterra en Steven Berghuis. In de achterhoede en op het middenveld wijzigt Advocaat niets.

Wijzigingen bij PSV

Bij PSV zijn er drie veranderingen in de opstelling ten opzichte van het gelijkspel in de Europa League tegen Rosenborg. Pablo Rosario krijgt op het middenveld de voorkeur boven Ryan Thomas. Hij ontbreekt met een blessure. Ritsu Doan speelt in plaats van Bruma en Donyell Malen keert terug in de basis ten koste van Cody Gakpo. Michal Sadílek staat opnieuw geen linksback, net als afgelopen donderdag. Ook hij is niet fit genoeg om te starten en wordt vervangen door Oliver Boscagli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen