Jansen dit jaar niet meer in actie bij Emmen: "Pas na winterstop"

15 december 2019, 12:30

FC Emmen kan de rest van 2019 niet meer beschikken over sterkhouder Anco Jansen. De 30-jarige aanvaller kampt nog steeds met een blessure en verwacht pas na de winterstop weer op het veld te kunnen staan. Al acht hij de kans klein dat hij direct in het nieuwe jaar weer volle bak mee kan doen.

Jansen staat al bijna het hele seizoen aan de kant met een knieblessure, waar hij sinds april last van heeft. Begin november maakte hij eindelijk zijn rentree tegen Vitesse, maar inmiddels moet hij weer vanaf de tribune toekijken. "Uit het niets werd het weer wat minder", zegt hij tegen FOX Sports. Jansen geeft aan dat hij deze week een kleine ingreep heeft gehad. "Hiermee hopen de doctoren dat ik na de winterstop weer volledig inzetbaar zal zijn."

Lees ook: Jansen maakt rentree bij FC Emmen: "Fijn dat ik terug ben"

De publiekslieveling, die een belangrijk aandeel had in de promotie en handhaving van FC Emmen, tempert wel meteen de verwachtingen. "Ik heb nu een half seizoen niet of nauwelijks gespeeld, dus het zal tijd nodig hebben. De voorspellingen zijn dat ik na de winterstop weer op het veld sta en in staat ben om te trainen en te spelen. Dat is voor mij dan al winst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen