Cocu denkt niet aan opstappen: "Bij elkaar blijven"

15 december 2019, 11:45

Het is crisis bij het Derby County van Phillip Cocu. De club uit het Engelse Championship verloor gisteren thuis met 0-1 van Millwall en dat betekende alweer voor de vijfde wedstrijd op rij geen overwinning. Op sociale media roepen fans om het ontslag van de Nederlandse trainer, die daar zelf niet over nadenkt.

"Het is momenteel een moeilijke tijd en we bevinden ons in een positie waar we niet willen zijn", zegt Cocu op de website van de club. "Op dit moment moeten we bij elkaar blijven en had werken." De oud-trainer van PSV snapt de boosheid onder de supporters. "Net als onze fans ben ik erg teleurgesteld. Slechts één punt uit twee thuiswedstrijden is niet wat we hadden verwacht."

Lees ook: Achtste nederlaag zorgt voor nieuwe klap Cocu en Derby

Doelpunten

Cocu wil de focus snel verleggen op de komende wedstrijden. "We moeten onze rug rechten." Volgens de oefenmeester is het maken van doelpunten de grote zorg voor zijn ploeg de laatste tijd. Derby County scoorde in 22 wedstijden pas 21 keer. Alleen Wigan Athletic (20) en Middlesbrough (19) presteerden op dat gebied nog slechter. "Het is een terugkerend problemen. We hebben daar al het hele seizoen moeite mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen