Huurling Verdonk maakt het seizoen toch af bij FC Twente

15 december 2019, 09:52   Bijgewerkt: 16 december 2019, 08:06

FC Twente kan ook het komende halfjaar beschikken over Calvin Verdonk. De linksback werd door de Enschedese club in eerste instantie voor een halfjaar gehuurd van Feyenoord, maar hij heeft eerder deze week aangegeven ook de komende maanden in de Grolsch Veste te blijven.

Verdonk is dit seizoen één van de vaste basisspelers bij FC Twente, maar het leek er lange tijd op dat zijn tijd bij de club beperkt zou blijven tot een half seizoen. In eerste instantie zou hij in de winter namelijk vertrekken naar Amerika om daar voor LA Galaxy te gaan spelen. Deze week gingen er echter al geluiden dat dat vertrek er toch niet zou komen en na de verloren wedstrijd tegen Vitesse bevestigde Verdonk aan RTV Oost dat hij inderdaad niet verkast.

"Ik blijf bij Twente. Ik maak hier het seizoen af en dan kijken we verder", aldus de verdediger. In Amerika zou hij de Noor Jørgen Skjelvik moeten opvolgen op de linksbackpositie. "Maar hij zit daar nog steeds en ik zou daar pas naartoe gaan als hij weg zou gaan", zegt Verdonk. Omdat hij niet langer wilde wachten, hakte Verdonk deze week de knoop door. "Ik heb Twente duidelijkheid gegeven dat ik hier blijf en niet het risico neem dat ik weer terug moet naar Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen