Oosting sprak nog niet over toekomst bij Vitesse: "Zien het wel"

15 december 2019, 09:27

Vitesse pakte gisteravond tegen FC Twente de eerste overwinning onder leiding van interim-coach Joseph Oosting. Die bleef daardoor in zijn tweede wedstrijd aan het roer ongeslagen en hield bovendien opnieuw de nul. Toch wil de coach niet verder gaan kijken dan de volgende wedstrijd.

Oosting volgde recent Leonid Slutsky op als trainer in Arnhem, maar weet niet hoeveel wedstrijd hij nog op de bank zal zitten. "We hebben het er nog niet over gehad", zegt de coach over zijn toekomst in gesprek met FOX Sports. "Een week geleden hebben we met elkaar gesproken en gezegd dat we het per week gaan bekijken. We zien het wel. Ik ga ervan genieten."

Lees ook: Vitesse maakt einde aan negatieve reeks na winst bij FC Twente

Door de overwinning klimt Vitesse naar de zesde plaats en de zege op Twente betekende de eerste competitiezege sinds 19 oktober. Oosting is vanzelfsprekend blij dat de negatieve reeks tot een einde is gekomen, ondanks een in zijn ogen matige eerste helft in Enschede. "Als je ziet in welke situatie we zitten en als je dan wint, dan is dat wel heel erg prettig. Dat voelt fijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen