Gisteren gemist: Buijs boos op Kooij, kritiek op Frenkie de Jong

15 december 2019, 00:30   Bijgewerkt: 14 december 2019, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 14 december.

Vitesse maakt einde aan negatieve reeks na winst bij FC Twente

Vitesse heeft zaterdagavond na zes wedstrijden zonder zege eindelijk weer eens gewonnen in de Eredivisie. De Arnhemmers boekten in de Grolsch Veste een belangrijke 0-3 overwinning op FC Twente en blijven zodoende uitzicht houden op de play-offs voor Europees voetbal. De Enschedeërs wisten op hun beurt voor de vierde keer op rij niet te winnen en moeten steeds nadrukkelijker naar beneden kijken. Het gat met de degradatiezone is inmiddels slechts vier punten.

Spaanse media kritisch op De Jong na duel Barcelona

Na het puntverlies van FC Barcelona op bezoek bij Real Sociedad heeft vooral Frenkie de Jong kritiek gekregen van de Spaanse kranten. De Oranje-international wordt voornamelijk verweten te weinig mee te doen in het aanvallende spel.

Monterrey wint zonder Janssen van Xavi's Al Sadd op WK clubs

Monterrey mag het in de halve finale van het WK voor clubs opnemen tegen Liverpool. De Mexicaanse ploeg versloeg, zonder de geblesseerde Vincent Janssen, Al Sadd in de kwartfinales met 3-2. De ploeg van de voormalig Spaanse topmiddenvelder Xavi bleek niet opgewassen tegen de sterke Mexicanen.

De Koning bevestigt: trainer gaat aan de slag bij VVV-Venlo

Hans de Koning wordt de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo. Dat heeft de 59-jarige oefenmeester bevestigd tegenover FOX Sports. Hij wordt de opvolger van Robert Maaskant, die eerder dit seizoen aan de kant werd geschoven in Venlo. Momenteel is interim-trainer Jay Driessen de man langs de lijn in Limburg.

Buijs schemert met vermoeden van partijdigheid arbiter Kooij

FC Groningen-trainer Danny Buijs is helemaal klaar met scheidsrechter Joey Kooij. De arbiter stuurde in het duel tussen ADO Den Haag en de Groningers (1-1) Deyovaisio Zeefuik met een rode kaart naar de catacomben vanwege een vermeende elleboogstoot, tot afgrijzen van Buijs. De trainer zelf werd in de tweede helft ook naar de tribunes verwezen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen