Klopp over uitvallen Wijnaldum: "Maakt het er niet makkelijker op"

14 december 2019, 16:41

Liverpool boekte zaterdagmiddag tegen Watford de volgende overwinning in de Premier League, maar zag wel Georginio Wijnaldum uitvallen. De Oranje-middenvelder greep na een uur naar zijn hamstring en moest zich noodgedwongen laten wisselen. Met de wetenschap dat Liverpool een bomvolle decembermaand heeft, baalt Jürgen Klopp extra van de blessure van Wijnaldum.

Liverpool reist op korte termijn af naar Qatar, waar het gaat deelnemen aan het WK voor clubteams. Of Wijnaldum ook meegaat, moet nog blijken. "Ons grootste probleem is dat we spelers kwijtraken. We hebben vrede met het aantal wedstrijden dat we moeten spelen, maar het uitvallen van spelers maakt het er allemaal niet makkelijker op", aldus Klopp tegen BT Sport. Tegen Watford kon de Duitser geen beroep doen op Joel Matip, Fabinho en Dejan Lovren.

Vanwege het overvolle programma moet Liverpool dinsdag in de kwartfinale van de League Cup tegen Aston Villa met een B-team spelen. Een dag later staat voor The Reds in Qatar namelijk de halve finale van de WK voor clubteams op het menu. Liverpool speelt in december ook nog twee competitiewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen