Biabiany trapt De Boer na: "Slechtste trainer in historie van Inter"

Biabiany trapt De Boer na: "Slechtste trainer in historie van Inter"

14 december 2019 – Frank de Boer is de slechtste trainer die Inter ooit heeft gehad. Dat is althans de mening van Jonathan Biabiany, die de Nederlandse coach kort meemaakte in Italië. De Boer stond slechts veertien wedstrijden aan het roer bij Inter alvorens hij werd ontslagen."Hij is wat mij betreft de slechtste trainer in de historie van Inter", neemt de 31-jarige Biabiany geen blad voor de mond in een interview met ITA Sport. "Hij behaalde geen goede resultaten bij Inter en ging vervolgens bij Crystal Palace in Engeland aan de slag, waar hij het zowaar nóg slechter deed. Zijn voetbalfilosofie faalt op alle fronten."

In maart stelde De Boer dat hij bij Inter te maken had met een 'verrote groep'. "Dat deed me pijn en daar heb ik hem meteen op aangesproken. Ik had op geen enkel gebied een goede relatie met hem. Ik snapte niet waarom hij me er altijd naast zette, maar ik was niet de enige die dat niet snapte. Zelfs degenen die speelden, zeiden dat ze zijn manier van spelen niet begrepen en hem arrogant vonden."

De Boer is inmiddels trainer van Atlanta United, waar hij in oktober naast de landstitel greep. Biabiany komt tegenwoordig uit voor Trapani Calcio in de Serie B.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021