NAC Breda is het kwijt: "Er gaat zeker wat veranderen"

NAC Breda is het kwijt: "Er gaat zeker wat veranderen"

14 december 2019 – Het is alarmfase 1 voor NAC Breda. De Parel van het Zuiden aast op een terugkeer in de Eredivisie, maar staat halverwege het seizoen slechts zevende. Vrijdagavond was FC Den Bosch met 1-2 te sterk in het Rat Verlegh Stadion. "Ik ben niet moedeloos, ik ben kwaad", aldus trainer Ruud Brood.De nederlaag tegen FC Den Bosch was voor NAC alweer het achtste puntenverlies in tien wedstrijden. "Als je mensen zo laat lopen, is dat een kwalijke zaak. Dat valt zwaar tegen. We geven de doelpunten weg. Dat neem ik de spelers kwalijk", zegt Brood na de verliespartij tegen BN De Stem.

Lees ookFC Volendam pakt periodetitel, koploper Cambuur onderuit

"De tweede helft was niet goed, klaar. We hebben niet als een team geopereerd en niet veel potten kunnen breken. We zijn wel veel in de zestien geweest, maar waren niet goed genoeg. Er gaat zeker wat veranderen. We kunnen wel leuk voetballen, maar je mag nooit zo beginnen aan de wedstrijd", vervolgt hij.

De spelers werden na de nederlaag op een striemend fluitconcert getrakteerd. "Dat fluitconcert doet pijn, maar ik weet dat het terecht is. Iedereen weet dat. Het is gewoon niet goed genoeg", begrijpt middenvelder Jordan van der Gaag dat het publiek de tegenvallende prestaties zat is.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021