De Mos vindt dat Anderlecht te veel heeft betaald voor Vlap

14 december 2019, 10:00

Michel Vlap heeft het moeilijk bij RSC Anderlecht. De van sc Heerenveen overgekomen middenvelder heeft In België zijn stempel nog niet kunnen drukken en is zijn basisplaats inmiddels kwijtgeraakt. Volgens Aad de Mos heeft Anderlecht afgelopen zomer te veel betaald voor de komst van Vlap.

De Belgische club maakte een aantal maanden acht miljoen euro over naar Heerenveen. Vlap maakte vorig seizoen met zestien competitiedoelpunten veel indruk in de Eredivisie, maar volgens De Mos rendeerde de Fries vooral goed door de samenwerking met Sam Lammers. "Vlap was een jongen die in de combinatie met Sam Lammers goed was. Je moet altijd naar duo's kijken. Dat heeft Kompany ook onderschat. Vlap heeft in Heerenveen een boerenjaar gehad waarin alles lukte. Ik noem dat casinogeluk. Ik wil het in het tweede jaar zien als de druk erop komt. Dan laten ze het vaak afweten", aldus De Mos tegenover Het Belang van Limburg.

"Die heeft dan ook nog een heel irritante vader erbij, die alles op sociale media zet. Zo kinderachtig", deelt De Mos zijn frustratie. Het lijkt me een verwende jongen. Zijn tasje wordt gedragen. Vader en moeder komen mee naar Brussel om eten voor hem te koken. Het is soort vakantie voor hem. Eerlijk gezegd vond ik het een goede speler, maar niet iemand die acht miljoen waard was. Eerder categorie drie miljoen. Maximaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen