Peters grapt: "Ook weleens in april pas 32 punten gehad"

Peters grapt: "Ook weleens in april pas 32 punten gehad"

13 december 2019 – Willem II-aanvoerder Jordens Peters blijft ondanks de 1-2 zege bij sc Heerenveen en de daarbij horende derde (!) plek in de Eredivisie met beide benen op de grond staan. Sterker nog: de captain was kritisch omdat de Tilburgers in het Abe Lenstra Stadion niet bepaald ongelukkig waren. "Zoals we vandaag in de tweede helft speelden, moet niet vaak meer gebeuren. Dan gaat het ook een keer de andere kant op vallen."Dat zei hij tegenover het Brabants Dagblad na de efficiënte zege op sc Heerenveen, waardoor Willem II een clubrecord in handen heeft met 32 punten uit zeventien duels. "Ik heb ook weleens in april 32 punten gehad, nu is het december", zei Peters met een glimlach. "Laten we daar vooral even van genieten, maar we moeten ook niet vergeten dat het echt beter moet."

Toch zag de verdediger ook goede dingen van de Tilburgers op bezoek in Heerenveen. "We zijn een vechtersploeg. Als wij eenmaal een voorsprong hebben, zijn we een lastige ploeg om tegen te spelen", legt hij uit over het geheim, waarmee ook Ajax en PSV bijvoorbeeld al werden verslagen. "Als we dit blijven doen, gaan we meer potjes winnen."

Ook trainer Adrie Koster bleef kritisch op het eigen spel van Willem II. "We slaagden er na de rust niet meer in ons eigen spel te spelen", zei de oefenmeester op de clubsite. "Uiteraard ben ik blij dat we op de been zijn gebleven. Dat kunnen we blijkbaar ook."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021