Jonk wint periodetitel met FC Volendam: "Mooi voor de jongens"

13 december 2019, 22:55

FC Volendam kroonde zich vrijdagavond tot de tweede periodekampioen in de Eerste Divisie, ondanks dat de formatie van Wim Jonk al snel op een 0-1 achterstand kwam tegen MVV. Toch bleef Het Andere Oranje voetballen en daar was de oefenmeester zeer content mee. "De jongens hebben het fantastisch gedaan", loofde Jonk.

Tegenover FOX Sports ging hij in op de uiteindelijke klinkende 4-1 zege, al was de stemming een stuk minder toen Joeri Schroijen na een half uur de score opende namens MVV. "We hadden daarvoor al een aantal kansen gehad, maar die maak je niet. Dan valt zo'n bal er aan de andere kant wel in", zag Jonk. "Gelukkig bleven we voetballen, al is het wel prettig dat je snel de 1-1 maakt. Dat brengt het geloof in het team terug."

Via Noah Fadiga was het vijf minuten later alweer gelijk en na een uur maakte Martijn Kaars aan alle onzekerheid een einde. "In het begin zag je wel wat spanning in bepaalde situaties, maar de jongens hebben het fantastisch gedaan. Over de hele wedstrijd krijg je negen á tien kansen en heb je er vier gemaakt. Een prima uitslag, ik heb genoten. En een feestje is prachtig voor de jongens, mooi", aldus Jonk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen