Ziyech vond alsnog contact met veldbestormer Yassine

13 december 2019, 21:08

Hakim Ziyech is er alsnog in geslaagd om contact te vinden met Yassine Hussairy, de jongen die tijdens het Champions League-treffen tussen Lille en Ajax naar hem toe kwam. Na een oproep via Instagram kwam de Ajacied in contact met de jongen, aan wie hij zijn shirt had beloofd te geven. Dat is nu met terugwerkende alsnog gelukt.

Het wedstrijdshirt van Ziyech verscheen daags na het duel op eBay, waarna Yassine een hoop hoon over zich heen kreeg. In een interview met Almarssadpro vertelde de jongen dat hij niet degene is die het shirt te koop heeft gezet. Sterker nog: hij heeft het tricot nooit ontvangen. Yassine was alleen met zijn moeder naar het Stade Pierre Mauroy gekomen en de man die zich als zijn vader voordeed en het shirt in ontvangst nam, kent hij niet.

Lees ook: Ziyech start zoektocht naar jonge veldbestormer Yassine

Ziyech plaatste daarom een oproep op zijn sociale kanalen en kwam in contact met de jongen. Via zijn zaakwaarnemer en een vriend kwam hij alsnog in contact met de echte moeder en heeft hem zodoende alsnog een shirt beloofd. "Dat komt wel goed", bevestigde Ziyech tegenover Inside Ajax vrijdagavond.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen