Liverpool verlengt ook het contract van routinier Milner

13 december 2019, 19:07

Liverpool heeft vrijdagavond opnieuw een contractverlenging gepresenteerd: ook James Milner (33) verlengde zijn verbintenis. Eerder op de dag tekenden Jürgen Klopp en diens assistent-trainer Pepijn Lijnders ook al een nieuw contract bij de koploper van de Premier League. De routinier blijft in elk geval tot en met de zomer van 2022 speler van The Reds.

"Het is een voorrecht om al 4,5 jaar voor deze club te mogen spelen", toont Milner zich blij met zijn nieuwe verbintenis. "Ik geniet nog altijd van elke dag, elke training met deze spelers en de manager met zijn staf. Liverpool is een ongelofelijke plek om te voetballen." In 2015 kwam Milner transfervrij over van Manchester City, eerder kwam hij uit voor onder andere Aston Villa en Newcastle United.

Lees ook: Klopp verbindt zich voor meerdere jaren aan Liverpool

De ervaren middenvelder – reserve-aanvoerder van Liverpool achter Jorden Henderson – heeft zeker niet altijd meer een basisplaats onder Klopp, maar maakt nog de nodige minuten. Dit seizoen speelde hij over alle competities al 21 duels, waarin hij driemaal scoorde en vier assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen