Veldwijk kondigt winterse transfer aan: "Gaat iets gebeuren"

Veldwijk kondigt winterse transfer aan: "Gaat iets gebeuren"

13 december 2019 – Lars Veldwijk lijkt hard op weg naar de uitgang bij Sparta Rotterdam. De aanvaller was afgelopen zomer ook dicht bij een vertrek op Het Kasteel, maar bleef de Rotterdammers toen uiteindelijk wel trouw. Nu hij nog altijd op het tweede plan staat onder trainer Henk Fraser, lijkt een winterse transfer onvermijdelijk.Dat vertelt Veldwijk tegenover FOX Sports. "Ik denk wel dat dit het laatste dingetje in Nederland wordt. In januari gaat er wel iets gebeuren", kondigde hij aan. "Ik moet wel plezier blijven behouden en dat heb ik op dit moment niet. Als je speelt, heb je dat plezier wel. Maar als je op de bank zit, zijn het lange weken."

Afgelopen zomer was Veldwijk ook al concreet bezig met een vertrek bij Sparta Rotterdam, maar uiteindelijk kwam het niet rond. Omdat een transfer in de zomerse window lang duurde, wilde Sparta Rotterdam de hoofdprijs hebben en dat kwam uiteindelijk niet op tafel. Ondanks drie goals in zijn eerste vier invalbeurten dit seizoen in de Eredivisie, heeft hij nog geen basisplaats veroverd.

Of Sparta Rotterdam bereid is mee te werken aan de transfer, lijkt nog maar zeer de vraag. Halil Dervisoglu vertrekt in de winterstop normaliter namelijk naar Brentford, al hoopt de club nog altijd op een langer verblijf van het talent. Binnen twee weken verwachten de Rotterdammers duidelijkheid over hem. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021