FC Utrecht bindt eerste keeper Paes tot en met 2023

FC Utrecht bindt eerste keeper Paes tot en met 2023

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 december 2019 – FC Utrecht heeft het contract van keeper Maarten Paes vrijdag open gebroken en verlengd. De goalie heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis die hem tot en met 2023 in de Domstad houdt. Sinds begin dit seizoen is de doelman de eerste keuze onder de lat in Utrecht en krijgt hij de voorkeur boven David Jensen.

Voor die ontwikkeling wordt de jeugdinternational beloond met een nieuw contract. "De ontwikkeling van Maarten gaat snel. Hij werkt er keihard voor", looft technisch directeur Jordy Zuidam de keeper, die een contract tot en met 2021 had. "Hij heeft een geweldig karakter en combineert dit met keeperstalent. We zijn erg gelukkig dat we zijn contract hebben verlengd en daarmee het vertrouwen naar de toekomst uitspreken naar elkaar."

In het contract tot en met 2023 staat bovendien de optie voor nog een extra seizoen. Naast dat hij eerste keuze is bij FC Utrecht, is hij daarnaast ook de vaste keeper van Jong Oranje, dat bezig is aan een perfecte EK-kwalificatiereeks. In het verleden stond Paes - geboren in Nijmegen - onder contract bij NEC, dat hij in 2018 verruilde voor FC Utrecht. Zijn debuut namens NEC maakte hij overigens niet. 

Reacties

gerelateerd