'VVV wil vacature invullen met ervaren De Koning'

13 december 2019, 15:56   Bijgewerkt: 13 december 2019, 16:02

Hans de Koning is de belangrijkste kandidaat voor de trainersvacature bij VVV-Venlo. De 59-jarige oefenmeester heeft al met de club gesproken. Dat melden De Limburger en het Algemeen Dagblad. Als het aan VVV ligt, gaat De Koning vanaf de winterstop aan de slag in De Koel. Hij was in het verleden werkzaam bij onder meer FC Volendam, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.

Vanaf zijn vakantie adres in Spanje wil De Koning aan het AD niet bevestigen dat hij een gesprek heeft gehad met VVV. De Koning voldoet voor de Venlose club in ieder geval aan de belangrijkste criteria: ervaring en de hoogste trainerspapieren. Dat bezit interim-trainer Jay Driessen beide niet. Tot aan de winterstop heeft hij dispensatie gekregen van de KNVB. Daarna zal VVV een definitieve oplossing moeten hebben.

Onder Driessen heeft VVV wel weer de weg naar boven gevonden. In de wedstrijden die hij aan het roer stond, pakte VVV zes punten. FC Twente (2-1) en FC Emmen (2-0) werden op een nederlaag getrakteerd. Tussendoor verloren de Venlonaren van AZ (1-0). Komend weekend speelt VVV thuis tegen PEC en sluit de ploeg 2019 af met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen