Vilhena wordt zondag uitgezwaaid voor Feyenoord - PSV

Vilhena wordt zondag uitgezwaaid voor Feyenoord - PSV

13 december 2019 – Het heeft even geduurd, maar Tonny Vilhena krijgt zondag zijn afscheid bij Feyenoord. De middenvelder wordt zondag voorafgaand aan de kraker tegen PSV uitgezwaaid in De Kuip. De speler van Krasnodar kijkt uit naar zijn rentree in Rotterdam.Dat vertelt de international aan Voetbal International. "Ik vind het sowieso leuk om weer even terug te zijn." Hij is blij met zijn transfer naar Krasnodar in de zomer. 'Ik heb het naar mijn zin hier. En nog belangrijker is dat het sportief goed gaat met de club en mezelf. Ik heb in alle competities bij elkaar slechts twee wedstrijden gemist. Ik kijk er naar uit zondag weer tal van bekenden te ontmoeten en de club te zien spelen. Hoewel ik ze nog steeds op de voet volg. Als ik niet hoef te spelen en Feyenoord wel, zit ik voor de televisie. Gelukkig gaat het sinds een tijdje weer steeds beter met de ploeg. Ik hoop ze zondag te zien winnen van PSV."

Vilhena is met Krasnodar al uitgespeeld in 2019. De verloren Europa League-wedstrijd tegen Getafe (3-0) was donderdag de laatste wedstrijd van het jaar. Door die nederlaag zit het Europese avontuur van Krasnodar erop.

Ook afscheid voor Til
Vilhena is niet de enige oud-Eredivisie-speler die dit weekend uitgezwaaid wordt. Ook Guus Til wordt in het zonnetje gezet. De speler van Spartak Moskou wordt door AZ bedankt voor bewezen diensten voorafgaand aan de kraker tegen Ajax van zondag.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021