FC Twente maakt 2019 af zonder geblesseerde Verhaegh

13 december 2019, 15:25

FC Twente mist Paul Verhaegh tot aan de winterstop. De verdediger viel vorig weekend in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (0-0) geblesseerd uit. Door verschillende blessures ontbrak de 36-jarige rechtsback al veel wedstrijden.

Verder kan Gonzalo Garcia zaterdag tegen Vitesse beschikken over een fitte selectie. Dat kan de Uruguayaanse trainer goed gebruiken gezien het drukke programma. Na het duel met Vitesse wacht Go Ahead Eagles midweeks in de beker en sluit Twente 2019 het jaar af tegen RKC Waalwijk. "Drie wedstrijden in een paar dagen tijd. Het is druk, maar dit zijn mooie weken; veel wedstrijden spelen", zegt Garcia op het clubkanaal van Twente. "Met daarbij ook nog een bekerduel, maar de focus gaat nu uiteraard naar Vitesse. Een wedstrijd waarin we voor de drie punten gaan."

Afgelopen zaterdag boekte Twente een troosteloos gelijkspel bij ADO Den Haag (0-0). "Het voetbal was niet goed, het resultaat was oké. We creëerden tegen ADO te weinig, maar toch hadden we in een paar momenten kunnen toeslaan om de wedstrijd uiteindelijk te winnen", aldus Garcia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen