Lijnders tekent ook bij op Anfield en wordt bewierookt door Klopp

13 december 2019, 15:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In het kielzog van Jürgen Klopp heeft ook Pepijn Lijnders zijn contract bij Liverpool verlengd. De assistent van de Duitse trainer verbond zich vrijdag net als de oefenmeester tot 2024 aan de Champions League-winnaar. Dat geldt ook voor Peter Krawietz, de andere vaste assistent van Klopp.

Liverpool bevestigt dat nieuws op de eigen website. Klopp verlengde zijn contract vrijdag bij Liverpool en staat daardoor net als zijn assistenten tot 2024 op de loonlijst in Liverpool. Lijnders werkt sinds 2014 bij Liverpool, dat hem destijds overnam van FC Porto. Tussendoor was hij korte tijd trainer van NEC, maar dat werd geen succes. Na zijn ontslag in Nijmegen keerde hij in 2018 weer terug op Anfield Road. Daar werd hij door Klopp weer met open armen ontvangen.

De Duitse trainer is dan ook blij Lijnders nog jaren met hem op de bank zit. "Wat kan ik zeggen over Pep?", vertelt Klopp op de website van Liverpool. "Het is niet normaal hoeveel kennis hij van voetbal heeft. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo gepassioneerd en toegewijd is aan voetbal als Pep. Ik had meteen een goede connectie met hem. Hij was even weg naar NEC, maar kwam al snel terug en had toen meer ervaring. Sindsdien floreert hij nog meer bij ons. Hij heeft alles om een toptrainer te worden, maar tot hij op eigen benen staat zijn we dolblij dat hij bij ons werkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen