Van Bommel: "Kampioenschap wordt echt heel moeilijk"

13 december 2019, 14:40

Achter PSV'ers Michal Sadilek en Ritsu Doan staat een vraagteken voor de topper tegen Feyenoord. Het duo ontbrak donderdag ook al in het Europese duel met Rosenborg. Tegen de Noren werd het tweetal vervangen door Olivier Boscagli en Bruma. Jorrit Hendrix ontbreekt sowieso in De Kuip.

Ook Pablo Rosario verscheen gisteren niet aan de aftrap. De ex-aanvoerder van PSV viel wel in. "Pablo viel gister heel goed in. Het was niet makkelijk voor 'm, maar hij heeft het goed gedaan", citeert het clubkanaal van PSV Mark van Bommel, die door het troosteloze gelijkspel tegen Rosenborg (1-1) onverminderd onder druk blijft staan. "Wij zijn met het elftal bezig om beter te voetballen. Er zijn fases dat wij goed voetbal spelen, maar de resultaten zijn er niet."

Resultaat wordt komende zondag verwacht in Rotterdam tegen Feyenoord. "Je moet met lef en durf in De Kuip spelen, dan heb je kans dat je een resultaat haalt", aldus Van Bommel. "Feyenoord gaat druk zetten, dat doen ze altijd tegen ons. Daar moet ik de spelers op voorbereiden." Met bovendien AZ - Ajax op het programma, kan PSV dichterbij de bovenste twee ploegen komen. "Het kampioenschap wordt echt heel erg moeilijk. Maar het geloof moet je nooit opgeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen