Klopp verbindt zich voor meerdere jaren aan Liverpool

13 december 2019, 12:47   Bijgewerkt: 13 december 2019, 14:09

Jürgen Klopp is ook de komende seizoenen trainer van Liverpool. De Duitse succescoach heeft zijn contract tot medio 2024 verlengd. Dat maakt de Champions League-houder vrijdagmiddag bekend. "Het is hier prachtig, een geweldige club", reageert Klopp.

Klopp streek vier jaar geleden neer op Anfield. De voormalig trainer van Borussia Dortmund volgde destijds Brendan Rodgers op. Sindsdien is Liverpool uitgegroeid tot een van de beste clubs van Engeland en Europa. The Reds bereikten de afgelopen twee seizoenen de finale van de Champions League. In 2018 was Real Madrid nog te sterk, maar afgelopen zomer ging de eindzege naar Liverpool. Dit seizoen is Klopp met Liverpool hard op weg de ultieme droom te verwezenlijken: de eerste landstitel sinds 1990.

De successen betalen zich uit in een nieuw contract voor Klopp, die zich thuis voelt op Anfield. Beide partijen zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken. "Het waren geen moeilijke onderhandelingen. We konden het zelfs geheim houden. Dat is bijzonder in het hedendaagse voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen