Toptalenten Hansen en Ünüvar met Jong Ajax mee naar Cambuur

13 december 2019, 12:13   Bijgewerkt: 13 december 2019, 12:30

Sontje Hansen en Naci Ünüvar zitten vrijdagavond bij de selectie van Jong Ajax voor de wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Dat meldt Ajax Showtime. De twee supertalenten uit eigen opleiding kunnen op bezoek bij de koploper hun debuut maken in het betaalde voetbal. Het tweetal trainde dit seizoen al regelmatig mee met bij het eerste elftal van de Amsterdammers.

Jong Ajax is de nummer twee in de Eerste Divisie en speelt vrijdagavond een belangrijke wedstrijd tegen de nummer één Cambuur Leeuwarden. De plek in de selectie van Mitchell van der Gaag komt niet geheel uit de lucht vallen, want de twee zeventienjarige talenten timmeren de laatste tijd behoorlijk aan de weg. Hansen werd onlangs nog topscorer van het WK onder 17 in Brazilië, terwijl Ünüvar geregeld geweldige dingen laat zien in de onder 19 van Ajax.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat er talenten uit die leeftijdsgroep doorstromen naar de ploeg van Jong Ajax. Eerder werden Kenneth Taylor en Briab Brobbey al doorgeschoven naar de belofteploeg. Taylor speelde inmiddels al negen wedstrijden voor de Amsterdammers, terwijl Brobbey op zes wedstrijden staat. De verwachting is dat Hansen en Ünüvar vanaf de bank zullen beginnen in de laatste wedstrijd van de tweede periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen