Aké weken uitgeschakeld met hamstringblessure

13 december 2019, 10:40   Bijgewerkt: 13 december 2019, 10:46

Bournemouth moet het de komende weken stellen zonder Nathan Aké. De Nederlandse verdediger raakte in de wedstrijd tegen Liverpool geblesseerd aan zijn hamstring en moet ruim een maand toekijken. Dat meldt de Engelse club vrijdagochtend via de officiële kanalen.

Aké moest zich afgelopen zaterdag al na ruim een half uur wisselen met een blessure aan zijn hamstring. Zijn ploeg ging in eigen huis uiteindelijk met 0-3 onderuit. Trainer Eddie Howe sprak op de persconferentie over de kwetsuur van de Oranje-international. "Uit de scan van Nathan kwam relatief goed nieuws. We denken dat hij ongeveer zes weken is uitgeschakeld. Misschien kan hij eerder dan dat terugkeren, maar dat zullen we moeten bekijken."

Tekst gaat verder onder tweet.

De blessure van de verdediger komt voor hem op een extra ongelukkig moment, omdat hij in de nadrukkelijke belangstelling zou staan van Manchester City en Chelsea. Laatstgenoemde ploeg is de club waar Aké jarenlang onder contract stond en tevens de tegenstander van aankomende zaterdag voor The Cherries.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen