Vilhena en Namli met Krasnodar uit EL na nederlaag bij Getafe

12 december 2019, 20:52

In een kansarm duel is Krasnodar er niet in geslaagd om een plek bij de eerste twee in groep D te veroveren. De Russen, met Tonny Vilhena als basisspeler en Younes Namli als invaller, hadden op bezoek bij Getafe drie punten nodig om te overwinteren. Dat lukte niet, want Getafe won dankzij een sterke slotfase met 3-0.

Krasnodar had net als Getafe negen punten na vijf duels, maar moest vanwege het slechtere onderlinge resultaat binnen in Spanje. Getafe kreeg ondanks het feit dat ze slechts een punt nodig hadden, nog de meeste kansen, maar van echt amusement was lang geen sprake.

Een kwartier voor het einde ontdeed centrale verdediger Leandro Cabrera het duel van alle spanning door Getafe op voorsprong te zetten. Twee minuten later besliste Jorge Molina de wedstrijd en in de slotfase deed Kenedy ook een duit in het zakje. Daardoor eindigen de Spanjaarden met twaalf punten als tweede in de poule en strandt Krasnodar op negen.

FC BaselTrabzonspor: 2-0

Het al lang en breed uitgespeelde Trabzonspor verloor ook bij FC Basel. De Turken speelden in de eerste vijf duels slechts een keer gelijk en ook in Zwitserland zat een resultaat er niet in. Silvan Widmer maakte na een kwart wedstrijd de openingsgoal, Valentin Stocker besliste het duel twintig minuten voor tijd namens de Zwitsers. Basel was al zeker van de groepswinst en gaf dat gegeven met deze zege wat extra cachet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen