AZ niet met Druijf, maar De Wit in de spits tegen Man United

12 december 2019, 19:59   Bijgewerkt: 12 december 2019, 20:06

Niet Ferdy Druijf, maar Dani de Wit is donderdagavond bij AZ de vervanger van de geschorste Myron Boadu. Arne Slot kiest ervoor om de 21-jarige middenvelder een linie naar voren te schuiven, waardoor Calvin Stengs tegen Manchester United de diepste middenvelder is. Yuki Sugawara neemt voorin de plek over van Stengs.

Meer verrassingen heeft Arne Slot niet in petto voor het laatste groepsduel in de Europa League. Ron Vlaar is nog niet fit genoeg om te starten en neemt plaats op de bank. Daardoor vormt Jordy Clasie wederom het centrale verdedigingsduel met Stijn Wuytens.

AZ heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase van de Europa League, maar kan op Old Trafford nog voor de groepswinst gaan. De Alkmaarders moeten dan wel winnen van Manchester United. Veel jonge spelers starten bij de Engelse grootmacht, maar Tahith Chong zit op de bank. Nemanja Matic komt voor het eerst in twee maanden weer in actie.

Opstelling Manchester United: Romero; Young, Tuanzebe, Maguire, Williams; Garner, Matic; Pereira, Mata, Greenwood; Martial

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Clasie, Wuytens, Wijndal; Midtsjø, Stengs, Koopmeiners; Sugawara, De Wit, Idrissi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen