Anderlecht geeft in open brief aan over drie jaar voor titel te gaan

12 december 2019, 19:34

In een uitgebreide open brief heeft Anderlecht de supporters duidelijk gemaakt dat de dolende grootmacht kampt met een overgangsjaar. De Belgische recordkampioen staat slechts in de middenmoot en geeft in de openhartige brief aan binnen drie seizoenen opnieuw aan de top te willen staan.

"We zijn dit seizoen begonnen met erg veel ambitie. Een aantal wedstrijden zijn niet gelopen zoals verwacht. We kennen daarenboven extreem veel medische tegenslagen. Maar we gaan ons wel altijd volledig geven, knokken voor elk punt. Voor deze spelerskern en voor de club zou het een zegen/beloning zijn om dit seizoen Europees voetbal te halen. Daar blijven we vol voor gaan. Blijkt het alsnog een overgangsjaar, dan moeten we zeggen: so be it", valt te lezen in de uitgebreide berichtgeving op de website van paars-wit. Volgens Anderlecht moet de club een 'operatie' ondergaat. "Dat gaat gepaard met pijn, en dat is niet erg. Het herstel volgt een strikt plan dat de club terug robuust zal maken."

Binnen drie seizoenenmoet de club weer meedoen om de titel. De grote hoeveelheid jonge spelers die nu in de selectie zitten, zorgen er volgens de prominenten binnen de club voor dat Anderlecht daar nog niet tot in staat is. "Hoewel we in het klassement achterop hinken, zijn we er van overtuigd dat we jullie dit seizoen nog vaak kunnen verrassen met het voetbal dat we voor ogen hebben. Maar we zijn ook realistisch genoeg om te weten dat we nog regelmatig het deksel op de neus kunnen krijgen. Omdat het nog niet lukt. Omdat we de gouden middenweg zoeken tussen goed voetbal en resultaat."

De volledige brief lees je hier. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen