Haaland sprak in Duitsland met Dortmund en Leipzig

12 december 2019, 17:54   Bijgewerkt: 12 december 2019, 20:01

Erling Haaland was woensdag in Duitsland om gesprekken te voeren met Borussia Dortmund en RB Leipzig. Dat erkent Christoph Freund, technisch directeur van Red Bull Salzburg. Eerder op de dag werd er vanuit de Oostenrijkse club al bevestigd dat Takumi Minamino in beeld is bij Liverpool.

De negentienjarige Haaland werd woensdag samen met zaakwaarnemer Mino Raiola gespot op een vliegveld in Dortmund. Vermoed werd dat het Noorse toptalent daar was om in gesprek te gaan met Borussia, wat donderdag door Freund wordt bevestigd. "Natuurlijk wisten we dat hij gisteren in Dortmund en Leipzig was. Iedereen bij Salzburg wil het beste voor hem", laat de technisch directeur weten.

Haaland is op dit moment een van de meest gewilde spitsen van Europa. De Noor, een jaar geleden overgekomen van Molde FK, overlegt duizelingwekkende cijfers bij Red Bull Salzburg. In de Oostenrijkse competitie scoorde hij dit seizoen zestien keer in veertien wedstrijden. In de Champions League wist hij in zes groepsduels acht keer het net te vinden.

Naast Borussia Dortmund en RB Leipzig zouden nog een hoop andere Europese grootmachten azen op de handtekening van Haaland. Onder meer FC Barcelona, Manchester United, Juventus en Liverpool zijn de voorbije periode in verband gebracht met de Noor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen