Senesi: "Vooral gekeken naar Van Dijk, De Ligt en Blind"

12 december 2019, 16:44

Na een lastige start begint Marcos Senesi zich steeds meer op zijn plek te voelen bij Feyenoord. De Argentijnse verdediger krijgt het vertrouwen van trainer Dick Advocaat en mag zich inmiddels een vaste waarde noemen. In de korte periode dat hij in Rotterdam is, heeft Senesi al behoorlijk wat meegemaakt.

Jaap Stam hield Senesi lang op de bank, maar uiteindelijk veroverde de Argentijn een basisplaats onder de Stam. Na het vertrek van de trainer belandde de Argentijn weer even op de bank. Inmiddels heeft hij ook Advocaat overtuigd van zijn kwaliteiten. "Ik heb een of twee wedstrijden op de bank gezeten, maar bleef gewoon werken. Ik wist dat niet alleen de trainer, maar ook ikzelf in mijn kwaliteiten moest geloven. Ik wist dat ik goed genoeg was om het tij te kunnen keren. Nu is de situatie aan het veranderen", aldus de verdediger tegenover FOX Sports.

Senesi denkt dat hij nog meer kan brengen dat hij nu doet. "Of jullie Marcos Senesi in topvorm al hebben gezien? Nee, ik denk dat dat nog moet komen. Ik word steeds beter en hoop daarmee door te gaan. Ik probeer van al mijn wedstrijden iets te leren. Ik probeer de kleine foutjes eruit te halen. En ik denk dat ik stap voor stap beter word", gaat hij verder.

Het bekijken van beelden van Nederlandse verdedigers heeft Senesi geholpen. "Ik hou veel van het Nederlandse voetbal, nu ik het wat beter kan. Ik heb vooral gekeken naar Van Dijk, De Ligt en Blind van Ajax. Nu heb ik ploeggenoten die al lange tijd in Nederland spelen. Ik vind hun manier van spelen geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen