Willem II legt hoofd jeugdopleiding Riemersma langer vast

12 december 2019, 15:23

Bastiaan Riemersma heeft zijn contract bij Willem II donderdag met twee jaar verlengd. De hoofd jeugdopleiding had een verbintenis tot en met 2020, maar die is vanwege goed functioneren verlengd. "Het maakt me trots en blij dat ik het vertrouwen en de kans krijg om aan de doorontwikkeling van de voetbalacademie te blijven werken." 

Dat laat Willem II weten. Riemers werd in 2017 naar Tilburg gehaald en werkte sinsdien veelvuldig samen met Joris Mathijsen om de Voetbalacademie van Willem II verder op te bouwen. "We hebben in die tijd veel werk verricht. De realisatie van het eigen complex is loon naar werken en een mijlpaal voor de club. Het maakt me trots en blij dat ik het vertrouwen en de kans krijg om aan de doorontwikkeling van de voetbalacademie te blijven werken", laat Riemersma weten.

Ook technisch directeur Mathijsen is blij dat Riemersma langer in Tilburg blijft. "Samen met Bastiaan zijn we in 2017 een nieuwe weg ingeslagen. Om meer eigen jeugd door te laten stromen naar het eerste elftal, is ervoor gekozen om de werkwijze waarop talenten gescout en opgeleid worden te veranderen en naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben vertrouwen in Bastiaan dat hij samen met onze jeugdtrainers ertoe in staat is die stap met onze jeugdopleiding te zetten", aldus Mathijsen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen