Telstar wil met verbouwing stadion en belofteteam naar Eredivisie

12 december 2019, 14:16

Telstar wil in de komende jaren grote stappen zetten rondom de club. In 2026 wil de eerstedivisonist een stabiele Eredivisie-club zijn en daarvoor moet er onder andere een promenade komen in het stadion op de plek waar nu de oost-tribune staat. "Ik denk dat we niet moeten onderschatten hoezeer we achterlopen op het gebied van faciliteiten."

Dat vertelt commercieel Directeur Steef Hammerstein tegenover NH Nieuws. Het upgraden van het stadion zal niet zonder slag of stoot gaan, beseft hij overigens. De verbouwing moet namelijk zo'n 800.000 euro kosten en dat geld is er nog niet en dus vraagt de club de supporters en sponsors om via obligaties de lening te financieren.

"We zijn op dat gebied absoluut niet klaar om de ontwikkeling naar een Eredivisieclub te beginnen. Als we dit niet aanpakken, is het voor spelers, trainers en sponsoren niet interessant om hier te komen", stelt Hammerstein. Daarnaast wil Telstar ook een volgende stap zetten met een eigen beloftenteam, die vanaf volgend seizoen op de been moet komen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen