Stengs kijkt uit naar Old Trafford: "Ogen op mij gericht"

12 december 2019, 11:20

Calvin Stengs kijkt enorm uit naar het duel met Manchester United donderdagavond in de Europa League. De buitenspeler ziet het als een mooie kans om zich te laten zien met AZ én zichzelf. "Ik weet dat de ogen op me gericht zullen zijn", aldus de buitenspeler.

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Manchester United is een meer dan grote club en verkeert na zeges op City en Tottenham bovendien in goede vorm. "Eén van de clubs ook waar ik altijd wel naar keek. Toen ze speelden met Rooney en met Ronaldo. Het is nog steeds een grote club natuurlijk, al gaat het niet meer zo goed als toen", weet Stengs, die veel bekenden meeneemt naar Old Trafford.

Anders dan normaal zal Stengs voorin niet worden vergezeld door maatje Myron Boadu, hij is geschorst na zijn rode kaart tegen Partizan Belgrado. Stengs voelt met hem mee: "Als we het over Old Trafford hadden de laatste dagen, vergaten we soms even dat Myron er ook bij stond. Heel lullig voor hem dat hij niet kan spelen, maar gelukkig is hij mee. Dat had ik ook gedaan als ik in zijn positie zat."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen