Ajax laat na CL-uitschakeling in de winter geen extra spelers gaan

12 december 2019, 07:43

Ajax laat in de winterstop geen extra spelers vertrekken ondanks dat het zich dinsdag niet plaatste voor de knock-outfase van de Champions League. De Amsterdammers rekenen dan ook erop de selectie in tact te houden. "In de zomer waren we ook nog niet zeker van Champions League, maar kozen veel spelers ook voor een langer verblijf."

Dat zei Edwin van de Sar tegenover het Algemeen Dagblad. "We hebben meegedacht in de salariëring, onze ambities uitgesproken. En die zijn op veel vlakken onveranderd. We hebben ook nog gewoon drie mooie prijzen om voor te spelen. Dat weten de spelers ook. Marc Overmars zal deze winter dus de poort niet openzetten. En anders gooi ik mezelf ervoor."

Lees ook: Van der Sar na eliminatie: "We parkeren ons doel zeker niet"

Ook financieel is er een domper, al valt ook die te overzien volgens Van der Sar. "Mensen vragen heel snel naar geld, maar daar gaat het niet om. Het gaat mij om de prestige, om de wedstrijden. Hoe spelers zich kunnen ontwikkelen. Dat telt. En we begroten wat aanvallender, maar niet dat we de laatste zestien van de Champions League bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen