PSG verpulvert Galatasaray, Brugge verliest van Real

11 december 2019, 22:56

Paris Saint-Germain heeft de groepsfase van de Champions League in stijl afgesloten. De Fransen hadden woensdag geen kind aan Galatasaray: 5-0. De zege was vooral te danken aan de goed presterende aanvalslinie met onder meer Neymar en Kylian Mbappé.

PSG - Galatasaray 5-0

Ryan Donk stond in de basis en werd met zijn Turkse ploeg aan alle kanten voorbij gelopen. Met name Neymar en Mbappé hadden er zin in. PSG was al zeker van plaatsing voor de volgende ronde en kon dus vrijuit spelen. Bij rust stond het door goals van Mauro Icardi en Pablo Sarabia al 2-0 en na de pauze ging de thuisploeg vrolijk door. Neymar schoot na een prachtig hakje van Mbappé de 3-0 strak tegen de touwen en ook Mbappé was nog doeltreffend. De Fransman schoot slim raak in de korte hoek. Het slotakkoord kwam op naam van invaller Edinson Cavani, die Icardi was komen vervangen. De Uruguayaan mocht aanleggen voor een penalty. Neymar had eerder al eens ruzie gekregen met Cavani over een strafschop en dat gebeurde ditmaal niet. De Braziliaan kwam de bal persoonlijk afleveren bij Cavani: 5-0. PSG is als eerste geëindigd in de groep terwijl de Turken, die zes gele kaarten pakten, uitgespeeld zijn in Europa.

Club Brugge - Real Madrid 1-3

Ondertussen werkten ook Club Brugge en Real Madrid 'B' een wedstrijd af. Club Brugge was door het verlies van Galatasaray zeker van de derde plaats, maar wist dat tijdens de wedstrijd natuurlijk nog niet. Rodrygo maakte er kort na rust 0-1 van, maar Hans Vanaken schoot snel daarna de 1-1 in de verre hoek. De klasse van Real, dat eerder nog gelijkspeelde tegen Brugge, gaf vervolgens de doorslag. Vinicius tekende voor de 1-2 en ook Luka Modric was nog doeltreffend. Hij schoot mooi raak in de slotfase. Bij Brugge stond aanvoerder Ruud Vormer in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen