Koopmeiners kijkt uit naar Old Trafford: "Waar je van droomt"

Koopmeiners kijkt uit naar Old Trafford: "Waar je van droomt"

11 december 2019 – AZ neemt het donderdag op tegen Manchester United. Op Old Trafford strijden de Alkmaarders op de groepswinst in de Europa League. Aanvoerder Teun Koopmeiners heeft er zin in en is benieuwd hoe het zal gaan.Thuis speelde AZ gelijk tegen United. "Daarin hebben we ons goed laten zien. We hebben ons toen alleen niet optimaal beloond. Donderdag zullen we vol voor de winst gaan omdat we graag groepswinnaar willen worden. Dat we al geplaatst zijn, scheelt alleen voor de druk die erop staat", zegt Koopmeiners op de clubwebsite.

AZ neemt het na United zondag op tegen Ajax. "Ja, dit is zeker een mooie week", zegt Koopmeiners dan ook. "Tegen beide ploegen spelen we om de eerste plaats. Dat betekent dat we goed gepresteerd hebben de afgelopen maanden. Nee, ik denk geen moment aan krachten sparen. We zijn fysiek fit dus we kunnen dit volle programma goed aan."

Stiekem hoopt Koopmeiners dat hij donderdag een penalty mag nemen. "Ja, het zou inderdaad heel mooi zijn als ik er ook één kan benutten op Old Trafford. En al helemaal als het de winnende is. Dat is wel waar je als jongetje van droomt."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021