Advocaat hoopt op volgende ronde: "Lastig karwei"

11 december 2019, 20:34

Feyenoord kan nog verder komen in de Europa League, maar heeft daarvoor wel een klein wonder nodig. Het moet zelf winnen van FC Porto en tegelijkertijd moet Rangers winnen van Young Boys. Dick Advocaat maakt zich geen illusies, maar heeft wel hoop.

"Als je met plezier speelt en strijd levert, dan kun je het iedereen moeilijk maken", benadrukt Advocaat op de website van Feyenoord. "Het wordt morgen een lastig karwei. Porto is een Europese topclub." Eerder dit seizoen won Feyenoord met 2-0 van Porto. "In de thuiswedstrijd werden de kansen benut, maar in de laatste wedstrijd missen wij ook een hoop kansen."

"Ik denk dat het in Portugal vanaf de jeugd om een ding gaat: winnen. Portugal is geen groot land, maar heeft veel fantastische voetballers voortgebracht. Ze hebben een grote wil om te winnen", zegt de trainer van Feyenoord. Hij heeft goede hoop dat Rangers, zijn oude club, tegelijkertijd van Young Boys wint. "Ik heb niet zo veel lijntjes meer met Schotland. Maar normaal gesproken moet Rangers van Young Boys winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen