Kamp Lang reageert: "Kritiek is erg op de man en niet fair"

11 december 2019, 18:03

Noa Lang scoorde drie keer tegen FC Twente, maar liet zich daarna minder goed zien bij Ajax. Tegen Willem II (0-2 verlies) en Valencia (0-1) maakte hij geen beste indruk. Bovendien kwam er veel reactie op het feit dat hij na zijn wissel tegen Valencia boos reageerde. Volgens zijn zaakwaarnemer kwam die reactie voort uit teleurstelling over zijn eigen optreden.

Bart Baving van Wasserman geeft tegenover Ajax Showtime aan dat hij de pittige kritiek wat overdreven vindt. "Dit is wel erg op de man en niet helemaal fair", reageert hij. "De teleurstelling die zichtbaar was bij Noa zijn wissel, was volledig gericht op zijn eigen prestatie en daar is intern ook verder door niemand een probleem van gemaakt."

Lang is volgens zijn management een emotionele speler, waardoor die dingen erbij horen. "De vraag is echter hoe zwaar je daaraan moet tillen, sport is emotie en bij een teleurstellend optreden mag je toch wel wat van teleurstelling laten blijken?", zegt Baving. "Noa had net als de rest van de ploeg enorm uitgekeken naar deze wedstrijd en als de wedstrijd dan zowel individueel als collectief qua spel en uitslag niet verloopt zoals je dat voor ogen had, is dat heel zuur. De teleurstelling die daarbij komt kijken geldt natuurlijk niet alleen voor Noa, maar voor de hele ploeg en technische staf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen