Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gerrard dichtbij akkoord over nieuw contract bij Rangers

Gerrard dichtbij akkoord over nieuw contract bij Rangers

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 december 2019 – Steven Gerrard is dichtbij het tekenen van een nieuw contract bij Rangers FC. Dat heeft de trainer zelf gezegd op de persconferentie van de Schotse club. De voormalig aanvoerder van Liverpool is sinds vorige zomer bij de club en werd in zijn eerste seizoen tweede achter Celtic.

Gerrard begon zijn trainerscarrière in de jeugd van Liverpool, waarna hij in 2018 bij Rangers neerstreek. In Schotland is hij bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Met het nieuwe contract zou Gerrard tot medio 2024 vastliggen in Glasgow. "De club heeft mij ongeveer tien dagen geleden benaderd en het is een simpele beslissing als je het mij vraagt", sprak hij op de persconferentie. "Ik ben heel gelukkig hier en hongerig om net zo succesvol te worden als vroeger. Het is nog even afwachten wanneer ik precies ga tekenen", besluit hij.

Rangers staat momenteel tweede in de Schotse competitie, twee punten achter koploper Celtic. Afgelopen weekend was diezelfde club in de finale van de Schotse League Cup nog met 1-0 te sterk. Celtic heeft de laatste tien Schotse prijzen gewonnen.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd