Subtoppers Heerenveen en Willem II tegen elkaar: "Interessant"

11 december 2019, 15:50

Met sc Heerenveen en Willem II staan er vrijdag twee teams tegenover elkaar die bezig zijn aan een goed seizoen. Heerenveen bezet de vijfde plaats, terwijl de Tilburgers heel knap vierde staan. Adrie Koster is benieuwd naar de ontmoeting in Friesland.

Hij spreekt op de clubwebsite van de Tilburgers van 'een uiterst interessant' affiche. Willem II won afgelopen weekend van Ajax en versloeg eerder dit seizoen ook PSV. "Clubs gaan toch anders naar je kijken. Van onderschatting van Willem II zal niet snel meer sprake zijn", denkt Koster dan ook. De coach is zeer te spreken over Heerenveen. "Heerenveen heeft gedurende het seizoen stappen gemaakt. Ze hebben op PSV-uit na al een hele poos niet verloren. Omdat ook wij in een goede flow zitten en beide selecties ongeveer dezelfde ingrediënten hebben, is Heerenveen - Willem II een uiterst interessant affiche."

Het is nog wel even de vraag met welke spelers Willem II vrijdag zal aantreden. "Freek Heerkens is ziek, al verwacht ik hem morgen terug op het trainingsveld. De fitheid van Miquel Nelom ziet er goed uit en Rick Zuijderwijk en João Queirós trainen ook weer met de groep mee. Sommige jongens hebben aan de wedstrijd tegen Ajax wat pijntjes overgehouden, maar ik verwacht niet dat dat gaat leiden tot afhakers."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen