Ramos ziet De Ligt als zijn mogelijke opvolger bij Real

11 december 2019, 13:25

Sergio Ramos is al jaren de rots in de branding bij Real Madrid, maar ook de Spanjaard heeft niet het eeuwige voetballeven. Als de 33-jarige verdediger over enkele seizoenen stopt, heeft De Koninklijke een nieuwe defensieleider nodig. In Matthijs de Ligt ziet Ramos zijn potentiële opvolger.

In gesprek met het Mexicaanse TUDN wordt Ramos gevraagd wie 'de nieuwe Ramos' bij Real Madrid kan worden. "Het is nooit goed om spelers met elkaar te vergelijken. Real Madrid beschikt over een uitstekende jeugdopleiding en je moet proberen een Spaanse basis te behouden. Er zijn ook veel goed spelers op de markt die Real Madrid kan vastleggen. Matthijs de Ligt is een speler met een grote toekomst voor zich. Hij heeft ervaring nodig, maar is absoluut een speler voor de toekomst."

De Ligt maakte afgelopen zomer voor 75 miljoen euro de overstap van Ajax naar Juventus. In Turijn wisselt de centrale verdediger tot nu toe goede met wat mindere prestaties af. Als Juventus het woensdagavond in de Champions League opneemt tegen Bayer Leverkusen, komt De Ligt niet in actie. Hij krijgt rust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen