Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sarri niet van plan Bosz de helpende hand toe te steken

Sarri niet van plan Bosz de helpende hand toe te steken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 december 2019 – In de jacht op kwalificatie voor de achtste finale van de Champions League krijgt het Bayer Leverkusen van Peter Bosz geen hulp van Juventus. Dat heeft trainer Maurizio Sarri duidelijk gemaakt tijdens een persmoment voor het treffen in de BayArenA. Leverkusen moet woensdagavond winnen van Juve en hopen op een misstap van Atlético Madrid tegen Lokomotiv Moskou.

Voor Juventus staat er woensdag daarentegen niets meer op het spel. De Italiaanse grootmacht heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase en is zeker van de groepswinst. "Toen ik voor het eerst werd benaderd door Juventus, vroeg ik hoe het kwam dat ze in de laatste drie competitiewedstrijden van het seizoen slechts drie punten hadden veroverd. Ik zei dat het van slechte mentaliteit zou getuigen als ze dat groedpraatten door te zeggen dat ze de landstitel al had gewonnen", begint Sarri.

"We hebben de privilege en de eer om uit te komen in de Champions League. Ik verwacht een sterk optreden van ons. Er zijn altijd doelen om te behalen. Ik vraag mijn spelers om een goede prestatie te leveren, dan zien we wel of dat een goed resultaat oplevert. Ik ben nu 21 Europese wedstrijden ongeslagen. Ik las dat het record staat op 22 duels, dus als mijn jongens geen goed resultaat behalen, vermoord ik ze", grapt de Italiaanse oefenmeester.

Bij Juventus ontbreekt woensdagavond onder meer Matthijs de Ligt. Hij krijgt, net als enkele anderen, rust en is niet afgereisd naar Duitsland.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd