Sarri niet van plan Bosz de helpende hand toe te steken

11 december 2019, 12:54   Bijgewerkt: 11 december 2019, 14:31

In de jacht op kwalificatie voor de achtste finale van de Champions League krijgt het Bayer Leverkusen van Peter Bosz geen hulp van Juventus. Dat heeft trainer Maurizio Sarri duidelijk gemaakt tijdens een persmoment voor het treffen in de BayArenA. Leverkusen moet woensdagavond winnen van Juve en hopen op een misstap van Atlético Madrid tegen Lokomotiv Moskou.

Voor Juventus staat er woensdag daarentegen niets meer op het spel. De Italiaanse grootmacht heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase en is zeker van de groepswinst. "Toen ik voor het eerst werd benaderd door Juventus, vroeg ik hoe het kwam dat ze in de laatste drie competitiewedstrijden van het seizoen slechts drie punten hadden veroverd. Ik zei dat het van slechte mentaliteit zou getuigen als ze dat groedpraatten door te zeggen dat ze de landstitel al had gewonnen", begint Sarri.

"We hebben de privilege en de eer om uit te komen in de Champions League. Ik verwacht een sterk optreden van ons. Er zijn altijd doelen om te behalen. Ik vraag mijn spelers om een goede prestatie te leveren, dan zien we wel of dat een goed resultaat oplevert. Ik ben nu 21 Europese wedstrijden ongeslagen. Ik las dat het record staat op 22 duels, dus als mijn jongens geen goed resultaat behalen, vermoord ik ze", grapt de Italiaanse oefenmeester.

Bij Juventus ontbreekt woensdagavond onder meer Matthijs de Ligt. Hij krijgt, net als enkele anderen, rust en is niet afgereisd naar Duitsland.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen