Van Marwijk: "Kans dat ik nog wat ga doen is heel erg klein"

11 december 2019, 12:17   Bijgewerkt: 11 december 2019, 12:55

Bert van Marwijk acht de kans klein dat hij nog als trainer aan de slag gaat. Hij werd vorige week ontslagen als bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten. Dat zomaar zijn laatste klus kunnen zijn. "Als ik moet kiezen tussen coach of opa zijn, dan kies ik voor het tweede", aldus Van Marwijk.

"De kans dat ik nog wat ga doen is heel erg klein", zegt de 67-jarige oefenmeester aan VTBL. "Het is moeilijk om te zeggen dat ik er helemaal mee stop. Dat is zo definitief. Ik ben niet het type dat daarop terugkomt. Dus als ik dat zou zeggen..."

Het ontslag bij de Verenigde Arabische Emiraten verraste Van Marwijk. Een dag voordat hij het slechte nieuws hoorde, vertelde het inmiddels opgestapte bondsbestuur dat ze erg tevreden waren over de samenwerking. Verlenging kwam zelfs ter sprake.

"Op dinsdag kreeg ik die informatie, een dag later kreeg ik te horen dat we niet meer welkom waren. Het waren dezelfde mensen die mij vertelden dat ze met ons door wilden gaan. Een dag erna zijn zij ook opgestapt", vertelt Van Marwijk, die daarmee geen weg terugziet voor hemzelf. "Dat ga ik niet toen. Vooraf heb ik ook al erg getwijfeld."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen