Gisteren gemist: Ajax uit CL, heldenrol Memphis en incident ADO

11 december 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 10 december.

Feyenoord komt met nieuwe verhuisdatum, mits bouw doorgaat

Mits Feyenoord overgaat naar een nieuw stadion, wil de club het onderkomen in 2025 betrekken. Dat is een jaar later dan gepland. Voor het zover is moet er dus eerst witte rook komen. De club verwacht medio 2020 uitsluitsel. Het is niet voor het eerst dat de stadionplannen vertraging oplopen.

Vechtende assistent ADO Den Haag naar huis gestuurd

Opnieuw hommeles bij ADO Den Haag: assistent-trainer Edwin de Graaf is naar huis gestuurd en moet vrezen voor zijn baan. De Graaf maakte ruzie met speler Donny Gorter. Het conflict ligt in de privé-sfeer. De rapen waar zo gaar dat Gorter De Graaf te lijf ging

Sluw Valencia kegelt tegenvallend Ajax uit Champions League

Ajax ligt na een 0-1 verlies in eigen huis tegen Valencia uit de Champions League. De Amsterdammers liepen in het mes van de sluwe Spanjaarden en lieten het vaak sprankelende voetbal dinsdagavond te weinig zien. Chelsea won in eigen huis van Lille (2-1), waardoor de Londenaren en Valencia overwinteren in de Champions League. Ajax gaat verder in de Europa League.

Ten Hag hekelt tegengoal, maar is positief over spel Ajax

Ajax-trainer Erik ten Hag begrijpt dat de Spaanse media na afloop spraken van een wonder na de nederlaag van de Amsterdammers tegen Valencia. De oefenmeester is teleurgesteld en vindt dat zijn ploeg domineerde in de Johan Cruijff ArenA.

Ancelotti moet kort na CL-overwintering biezen pakken bij Napoli

Nota bene luttele uren na de 4-0 zege van Napoli op Genk heeft de Italiaanse club trainer Carlo Ancelotti ontslagen. Er was al langere tijd onrust binnen de club, die in de Serie A net onder de subtop vertoefd, en het vertrek van Ancelotti is daar een gevolg van.

Memphis grijpt heldenrol bij comeback Olympique Lyon

Memphis Depay heeft Olympique Lyon naar de volgende ronde in de Champions  League geloodst. Hij maakte tegen het al geplaatste RB Leipzig de cruciale 2-2 nadat Lyon bij rust nog tegen een 0-2 achterstand aankeek. In dezelfde poule gaat Benfica naar de Europa League, voor Zenit St. Petersburg zit het Europese avontuur erop.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen