Vechtende assistent ADO Den Haag naar huis gestuurd

Vechtende assistent ADO Den Haag naar huis gestuurd

10 december 2019 – Opnieuw hommeles bij ADO Den Haag: assistent-trainer Edwin de Graaf (foto) is naar huis gestuurd en moet vrezen voor zijn baan. De Graaf maakte ruzie met speler Donny Gorter. Het conflict ligt in de privé-sfeer. De rapen waar zo gaar dat Gorter De Graaf te lijf ging, zo melden Voetbal International en De Telegraaf.De vlam sloeg maandag in de pan toen het conflict resulteerde in een vechtpartij. Meerdere spelers en stafleden waren getuige van een uitbarsting bij Gorter. De Graaf moest zich melden bij technisch manager Jeffrey van As, voor Gorter krijgt het verder geen staartje. De spelersgroep van ADO schaart zich achter de verdediger. Er heerst begrip voor zijn situatie, aldus De Telegraaf.

Volgens VI is er voor De Graaf nauwelijks een basis om aan te blijven. ADO-directeur Mohammed Hamdi buigt zich spoedig over de zaak. Hij verbleef in de Verenigde Arabische Emiraten voor onder meer onderhandelingen met Maurice Steijn, die overigens mislukten. Hamdi wil met beide partijen om tafel voordat hij een besluit neemt.

Een gedwongen ontslag van De Graaf zou ADO heel slecht uitkomen. Vanwege het vertrek van Alfons Groenendijk schoof De Graaf vorige week nog door naar eerste assistent.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 25 januari 2020

  2. vrijdag 24 januari 2020